Η περιοχή μας / Πως θα έρθετε σε εμάς


Το Ξενοδοχείο "Phaedra" βρίσκεται σε μία πολύ ήσυχη και γραφική γειτονιά της πόλης, περίπου 150 μέτρα από το κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας. Για να έρθετε, ο δρόμος από το λιμάνι σε εμάς, είναι ισόπεδος, πλακόστρωτος και χωρίς σκαλάκια.

Φτάνοντας στην Ύδρα, αφού περάσετε την πρώτη σειρά των παραλιακών cafe, κάνετε αριστερά στην πρώτη γωνία του λιμανιού, στην οδό Τομπάζη και στο "Amalour bar" παίρνετε τον αριστερότερο κλάδο του δρόμου, την οδό Σαχτούρη. Συνεχίζοντας ευθεία επάνω θα μας βρείτε στα δεξιά σας, σε απόσταση περίπου 150 μέτρα από το λιμάνι της Ύδρας.

Η θέση του Ξενοδοχείου είναι πολύ σημαντική, γιατί βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας, με τα πολύχρωμα τουριστικά μαγαζάκια, τα μουσεία και τα άλλα αξιοθέατα, τα γραφικά ταβερνάκια, τα cafe, τα νυκτερινά cocktail bar και τα σκάφη που σας μεταφέρουν στις πανέμορφες παραλίες του νησιού για κολύμπι.


Έτσι προσφέρουμε στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να βρίσκονται άμεσα στο πολύβουο λιμάνι της Ύδρας ή στην ησυχία και ηρεμία του Ξενοδοχείου μας.

Phaedra Luxury Hotel
Εικόνες