Ημερήσιες εκδρομές


(Α). Με ζώα ή με πεζοπορία γίνονται ημερήσιες εκδρομές και αναβάσεις στα βουνά για να γνωρίσει ο επισκέπτης την ενδοχώρα και τα Μοναστήρια που υπάρχουν στο νησί, μέσα από 11 αυτοξενάγητες διαδρομές.

(Β). Η έλλειψη δρόμων και η απαγόρευση των τροχοφόρων στην Ύδρα καθιστά το θαλάσσιο μέσο απαραίτητο για να γνωρίσουμε τις όμορφες παραλίες και ακτές του νησιού. Ο γύρος της Ύδρας είναι μία ημερήσια εκδρομή, που γίνεται καθημερινά με καΐκι που φεύγει στις 11:00 το πρωϊ από το λιμάνι. Υπάρχει πολύς χρόνος για κολύμπι στους μικρούς κόλπους του νησιού και ώρα για μικρά γεύματα στην παραλία πριν γυρίσετε το απόγευμα στο λιμάνι.

(Γ). Μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ξεκινώντας από το Μετόχι, που βρίσκεται απέναντι από την Ύδρα και να επισκεφτείτε τις αρχαιολογικές περιοχές της ανατολικής Πελοποννήσου, όπως το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το παλάτι του βασιλιά Αγαμέμνονα στις Μυκήνες, την όμορφη πόλη του Ναυπλίου με τα δυο μεσαιωνικά κάστρα ή την Αρχαία Τροιζήνα, πατρίδα του Θησέα, και τους αρχαίους θολωτούς τάφους της Μαγούλας στο Γαλατά. Περνώντας από το Γαλατά απέναντι στον Πόρο με ένα μικρό ferry boat μπορείτε επίσης να θαυμάσετε το Ναό του Ποσειδώνα σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες του νησιού.

(Δ). Με τα flying dolphins μπορείτε να ξεκινήσετε το πρωϊ και να γυρίσετε το απόγευμα, κάνοντας ημερήσια εκδρομή είτε στον Πόρο, είτε στην Ερμιόνη, είτε στις Σπέτσες είτε στο Πόρτο Χέλι.

Ο Πόρος απέχει από την Ύδρα 30 λεπτά με το flying dolphin.

Η Ερμιόνη απέχει από την Ύδρα 25 λεπτά με το flying dolphin.

Οι Σπέτσες απέχουν από την Ύδρα 40 λεπτά με το flying dolphin.

Το Πόρτο Χέλι απέχει από την Ύδρα 50 λεπτά με το flying dolphin.


Στην Ύδρα διοργανώνονται ημερήσιες κρουαζιέρες για τον Πόρο, τη Δοκό, την Ερμιόνη, τις Σπέτσες, το Πόρτο Χέλι και τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο πηγαίνει καραβάκι στην Επίδαυρο, για το Φεστιβάλ της Επιδαύρου.

Phaedra Luxury Hotel
Εικόνες