Το Ξενοδοχείο "Phaedra"


Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΦΑΙΔΡΑ" βρίσκεται σε μία πολύ ήσυχη γειτονιά της πόλης, περίπου 150 μέτρα από το κοσμοπολίτικο λιμάνι της Ύδρας. Για να έρθετε, ο δρόμος από το λιμάνι σε εμάς, είναι ισόπεδος, πλακόστρωτος και χωρίς σκαλάκια.

Είναι ένα παραδοσιακό κτίριο, πρώην ταπητουργείο, του 19ου αιώνα που έχει ανακαινισθεί επιμελώς και έχει μετατραπεί σε ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο με απόλυτο σεβασμό στις παραδόσεις και στην Υδραϊκή αρχοντική αρχιτεκτονική.

Στο ισόγειο του Ξενοδοχείου υπάρχουν στον ίδιο χώρο η ρεσεψιόν που λειτουργεί συνέχεια, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε σε ό,τι ζητήσετε και ένα όμορφο καθιστικό, στο οποίο μπορείτε να ξεκουραστείτε, να σερφάρετε στο ίντερνετ ή να πάρετε ακόμη και το πρωϊνό σας.

Οι suites και τα studios που βρίσκονται στον πρώτο όροφο διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη πόλη ή στο βουνό, ενώ αυτά που βρίσκονται στο ισόγειο έχουν πρόσβαση στη ανθοστολισμένη αυλή του ξενοδοχείου.

Στο Ξενοδοχείο Φαίδρα υπάρχει μία πολύ γραφική αυλή, καθώς επίσης και ένα πολύ όμορφο αίθριο με θαυμάσια θέα σε όλη την Ύδρα, όπου μπορείτε να πάρετε το πρωϊνό σας και να χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα όμορφο βιβλίο ή σερφάροντας στο ιντερνετ, πίνοντας τον καφέ σας ή ένα παγωμένο φυσικό χυμό φρούτων.

Ο πλήρης εναρμονισμός του ξενοδοχείου με το εξωτερικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την ησυχία, την άνεση, την πολυτέλεια και κυρίως την οικογενειακή φιλοξενία, δημιουργούν στον πελάτη αίσθημα ψυχικής γαλήνης και ευφορίας.

Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι στο "Phaedra Hotel", προσπαθούν να δημιουργούν στους επισκέπτες μας όμορφα συναισθήματα, έτσι ώστε να τους κάνουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε οικείο περιβάλλον.


Στο Ξενοδοχείο μας προσφέρεται πλούσιο σπιτικό πρωϊνό με σπιτικές μαρμελάδες, χειροποίητες παραδοσιακές τυρόπιτες, σπανακόπιτες, κουλουράκια, φρέσκα γλυκά, ολόφρεσκους χυμούς και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μαζί με υπέροχο espresso, άλλους καφέδες, γάλα ή τσαϊ, που προσφέρονται στους επισκέπτες μας, στο ηλιόλουστο αίθριο ή στο καθιστικό του ισογείου.

Phaedra Luxury Hotel
Εικόνες