Αγώνες ορεινού τρεξίματος


Η Ύδρα υπόδειγμα αρχιτεκτονικής και αισθητικής, ένδοξη, με μακρόχρονη ιστορία, πλούσια παράδοση και πολιτιστική κληρονομιά, έχει τη μοναδικότητα να συνδυάζει τις δαντελωτές παραλίες και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με το πολύμορφο φυσικό περιβάλλον που είναι ο παράδεισος του περιπατητή και του φυσιολάτρη.

Η ιδιαιτερότητα του φυσικού περιβάλλοντος, η άγρια ομορφιά των βουνών αλλά και τα παρθένα απόκρημνα μονοπάτια της με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα, είναι τα στοιχεία τα οποία προσδίδουν έναν ακόμα λόγο για να εξερευνήσετε την Ύδρα.

Για όλους εμάς, που αγαπάμε τη φύση και θέλουμε να δοκιμάζουμε τα πραγματικά όρια της αντοχής μας, διοργανώνουμε κάθε χρόνο ένα αγωνιστικό διήμερο το οποίο ήδη από την πρώτη του χρονιά «τάραξε τα νερά» των ορεινών αγώνων και έδωσε στον καθένα μας την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία!

Το Hydra's Trail Event καθιερώθηκε πλέον στο χώρο του ορεινού τρεξίματος και διεξάγεται, κάθε χρόνο μέσα στον Απρίλιο σε αγωνιστικές διαδρομές ορισμένες από τις οποίες απευθύνονται σε κορυφαίους αθλητές του είδους. Κάποιες άλλες είναι σχεδιασμένες με γνώμονα τη συμμετοχή όλου του κόσμου, ενώ υπάρχει και ειδική διαδρομή όπως και άλλες αθλητικές δράσεις για τα παιδιά.

Κατά το διήμερο των αγώνων, το νησί το επισκέπτονται όχι μόνο αθλητές αλλά και πολλοί άλλοι επισκέπτες που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Οι αθλητές και οι επισκέπτες έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις, που οι Διοργανωτές και ο Δήμος της Ύδρας ετοίμασαν ειδικά για αυτούς.

Phaedra Luxury Hotel
Εικόνες